Kom jij ons team versterken?

Junior Controller

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring opgedaan en ben je toe aan een opstap in je carrière? Start bij ons als Junior Controller, ontdek welke type organisatie het beste bij je past en geef je financiële carrière een boost.

Als Junior Controller word je ingezet op de control afdeling bij onze opdrachtgevers en ga je aan de slag met opdrachten op het gebied van Financial Control, Business Control of Project Control. Een opdracht duurt gemiddeld zes maanden, waardoor je in een korte tijd verschillende ervaringen opdoet.

Jouw succes is ons succes

Wij zorgen ervoor dat jij alle gereedschappen krijgt om uit te blinken in jouw rol. Zo bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze “Data Course”, met trainingen op het gebied van Excel, Power BI, SQL en Power Point. Daarnaast word je on the job begeleid door een Senior Controller, waar je vragen aan kan stellen en van kan leren.

Het aanbod

  • Een startsalaris tussen € 3.000 en € 3.750
  • Direct een vast contract
  • Auto van de zaak (waar je ook privé mee mag rijden)
  • Meerdere unieke opdrachten bij top-200 organisaties
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden (externe opleidingen en persoonlijke ontwikkeling)
  • Een loopbaancoach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt
  • Gezellige borrels en uitjes

Ons netwerk

IFG Search heeft een groot netwerk in verschillende sectoren; van scale-ups tot aan beursgenoteerde bedrijven. Wij investeren in duurzame relaties en geloven in de kracht van specialisatie en het onderhouden van een relevant netwerk. Onze opdrachtgevers waarderen ons hierom en selecteren ons al jarenlang als partner voor hun arbeidsbemiddeling vraagstukken.

Contact

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Solliciteer Direct!